Resident Evil HD Remaster säljer som smör

Att Resident Evil HD Remaster var ett bra spel var ingen tvekan från oss på redaktionen som belönade projektet med en stark åtta. Säkerligen höll många med oss för nu meddelar Capcom att utgåvan är en av de snabbast säljande titlarna för digital nedladdning i företagets historia. Detta gäller Europa och Nordamerika efter att spelet släpptes 20 januari i år.

Har du skaffat Resident Evil HD Remaster än och vad är din åsikt om spelet?

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. Ramlade över spelet av en slump när jag var inne på Steam. Kollade en video sen var det bara att dra fram plånkan och förboka. Sist jag lirade Resident Evil var när det släpptes till PSOne. Är riktigt nöjd med HD remastern och hoppas att Capcom tar tag i 2:an och 3:an också.

    Svara
    • Då är vi två om den saken. Har väntat länge på att Capcom tar initiativ till en remake av RE 2&3.

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.