NHL 21 går tillbaks till rötterna med NHL 94 Rewind

Många med mig minns tillbaks till tiden då vi spelade NHL 94 på Super Nintendo och slogs om vem som skulle spela med Wayne Gretzky, Mario Lemieux eller Jaromir Jagr. Spelet var revolutionerande på många sätt och låg till grunden för de hockeyspel vi ser idag.

I år, 27 år senare, släpps snart NHL 21 och i årets utgåva av hockeyspelens hockeyspel får vi åter igen chansen att kontrollera våra pixelgubbar på den karaktäristiska, blå isen. Spelläget NHL 94 Rewind tar oss tillbaks till rötterna, men med dagens laguppställningar. En härlig möjlighet att drömma sig tillbaks till pojkrummet och spela episka matcher mot barndomsvännerna.

NHL 21 släpps den 30 oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.