Festival of the Lost återvänder till Destiny 2 nästa vecka

Då var det dags att spöka ut sig i Destiny 2 igen när Festival of the Lost återvänder med nya masker, fler rolls på Horror Story och BrayTech Werewolf och exotiska föremål.
Bus eller godis?

Destinys egna mormor Eva Levante är tillbaka och hon tar med sig spindelväv och pumpor. Det är dags för Festival of the Lost igen och med det får spelare tillfälle att spöka ut sig och få ny loot.

Festival of the Lost pågår från daglig reset den 6 oktober till reset den 3 november.

Alla Destinyspelare över 760 Power kommer kunna delta i Festival of the Lost. För att börja snackar du bara med Eva Levante på gården i Tornet, köper loss en Masquerader-hjälp som du sedan kan dekorera med masker. Med masken på kan du delta i hennes olika bounties för godis och chokladpengar. Dessa kan du växla in mot olika masker och ett exotiskt skepp, ghost och sparrow.

Majoriteten av hennes bounties utför du i Haunted Forest, den spöklika varianten av Infinite Forest, där du måste strida mot klocka för att döda så många bossar som möjligt och få bättre belöningar. I år kan du dessutom öppna fler kistor om du samlar Cipher Decoders ute i andra aktiviteter som Strikes, Gambit eller Crucible. Dessa decoders kan du sedan öppna låste kistor som kan innehålla BayTech Werewolf och Horror Story med ny kombinationer av perks.

Du kan läsa med om Festival of the Lost på Bungies officiella hemsida.

Eververse

Som sig bör i alla dessa festligheter kommer Eververse att ha en drös med föremål till salu. Mest iögonfallande är de tre nya armor ornament unika för årets Festival of the Lost. I butiken kommer5 du även hitta Ghost shell, emotes och en finisher.

Troligtvis kommer föremålen för festivalen att rotera in och ut ur Bright Dust-avdelningen, så om du sparar ihop dina resurser kanske du har råd med några rustningsbitar. Däremot kommer finishern att enbart säljas för Silver.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.