Ni No Kuni II får mer DLC!

Det var ett tag sedan Ni No Kuni II släpptes och äntligen har vi fått lite ny information om kommande nedladningbart material. Det nya materialet heter The Lair of the lost Lord och kommer att släppas någon gång under den kommande vintern. För alla med ett season pass kommer materialet att låsas upp gratis.

I The Lair of the lost Lord kommer vi att återvända till Evermore och ta del av en ny berättelse. En mystisk portal har öppnat sig. Bakom den vilar en lång labyrint som är nyckeln till den korruption som sprider sig över världen. Labyrintens ledare, The Prince of Wraiths, planerar att använda labyrinten för att sprida kaos och ondska i Evermore. Det är upp till Evan, Roland och gänget att stoppa honom!

Förutom en ny berättelse kommer spelet även få ett nytt system, kallat för The Martial Method, som kommer att gå att utnyttja i strid. Hittills vet vi inte mycket om detta, men mer information kommer inom kort! Men det slutar inte där! Över 80 stycken nya utrustningsdelar kommer att släppas och det kommer att släppas nya sidouppdrat som utvecklar några av spelets huvudkaraktärer. Samtidigt lurar en bekant skurk i skuggorna och väntar på att få utmana Evan och våra vänner igen….

Ni No Kuni II släpptes den 23:e Mars i år till PC och PS4. Ni kan läsa vår recension av spelet här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.