Nytt äventyr i Witcher-serien ute på PC

Skaparna bakom The Witcher-serien har släppt Thronebreaker: The Witcher Tales — en helt nytt RPG-äventyr som tar plats i samma universum som den numera kände Geralt of Rivia.
Spelare kan köpa PC-versionen av Thronebreaker: The Witcher TalesGOG.COM, men konsolspelare får vänta en stund till. PlayStation 4 och Xbox One får sina releaser den 4 december. Du kan säkra en kopia genom att förbeställa spelet på witchertales.com.

Thronebreaker kommer med ett gäng digitala gratissaker. Detta innefattar bl.a. soundtrack och concept art, en digital version av GWENT: Art of The Witcher Card Game artbook och en graphic novel för The Witcher från Dark Horse, såväl som in game-titlar, avatarer och ”card kegs” för GWENT.

Spelar kan lägga beslag på detta om de köpt PC-versionen av spelet, via GOG.COM och i GOG Galaxy-klienten. Xbox One och PlayStation 4-spelare kommer kunna skriva in sina respektive koder i redeem-menyn.

Thronebreaker är för en spelare. Det är ett rollspel som kombinerar narrativstyrt utforskande med unika pussel och kortspel. Berättelsen låter oss ta del av den krigsrutinerade drottningen Meve och de två norra rikena – Lyria och Rivia. Hon står inför ett direkt hot i form av en invasion från Nilfgaard och tvingas ännu en gång att ge sig in i stridens hetta. Hon ger sig ut på en mörk resa, full av förstörelse och hämnd. Spelare kommer få upptäcka nya och aldrig tidigare sedda delar av Witchervärlden, ge sig ut på tankeväckande uppdrag med rika, flerfacetterade karaktärer – allt medan de samlar resurser för att kunna utöka sin arme och ge sig in i episka strider.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.