NieR: Automata har sålt en miljon – är skrytsam i ny trailer

Bra betyg från de flesta stora kritikerna. Varvats egna recensent gillar det men har fått tampas med "blandade känslor".

”Djärv, ambitiös och överraskande”, ”exceptionell på alla sätt” och ”rent genialisk” är hyllningsord som NieR: Automata nålat fast som medaljer på sitt bröst. Utan att bestjäla dessa prisande ord från spelet och dess utvecklare, är det värt att poängtera dess svagare aspekter också som vår redaktör Nakadai gjort i sin recension och som vi diskuterat i det senaste avsnittet av Varvatpodden. Till exempel att sidouppdragen är blasé och att storyn har en otydlig struktur. Varvats slutbetyg landade på 7/10. Moralkakan? Läs mer än en recension.

Trophies, här var det trophies för salu!

Ett ämne för heta diskussioner är möjligheten att köpa loss trophies i NieR: Automata, ett normbrytande val utvecklaren Platinum Games av någon anledning valt att ta. Att förminska ihärdiga och duktiga spelare på det här sättet är något som följer trenden av att curla spelare, men att fullt ut förringar värdet i dessa bragder är en överraskande sväng som irriterar många. Andra tycker att det är skämtsamt eller konstnärligt.

Dagen till ära har NieR: Automata totalt sålt över en miljon exemplar, digitala och fysiska utgåvor. Musikälskare kan glädjas över att spelets soundtrack, komponerat av Keiichi Okabe, nu går att beställa från Square Enix onlinebutik.

NieR: Automata finns ute nu på Playstation 4 och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.