Call of Duty: Infinite Warfare låter dig sparka zombieröv i nästa DLC

Continuum, den andra DLC till Infinite Warfare introducerar ett nytt zombieäventyr: Shaolin Shuffle. Med release först på Playstation 4.

Den 18 april släpps nästa DLC till Call of Duty: Infinite Warfare, Continuum. Tilläggspaketet landar först på Playstation 4 men blir kort därefter även till hands på övriga plattformar. Innehållet är fyra multiplayerkartor, bland annat en nytolkning av Modern Warfare 2-favoriten Rust. Men höjdpunkten är utan tvekan det nya zombieläget Shaolin Shuffle som tar spelare till 1970-talets New York för att med överdrivna kung fu-skills sopa gatorna med zombierna.

Vi är ivriga att leverera ett nytt kapitel i co-op zombies med Shaolin Shuffle som har en ny miljö och skruvad story. Till multiplayern har vi skapar tre varierade banor; Turista, Scrap och Archive, som på coola sätt tilltalar olika spelstilar och tillåter spelare att experimentera med rigs och loadouts. Sedan avslutar vi paketet med en omtolkad version av Modern Warfare 2-favoriten Rust som numera heter Excess.
Dave Stohl, studio head Infinity Ward

I Shaolin Shuffle har den onda filmregissören Willar Wyler fångar fyra personer i en skräckfilm som utspelar sig i det oförglömliga 70-talet. Spelarna kommer möta nya zombies i disco-miljöer och sunkiga bakgator, kampsportslokaler och tunnelbanor. Action i närstrid och på avstånd förs med unika kung fu-stilar och häftiga vapen is the name of the game.

Call of Duty: Infinite Warfare Continuum släpps den 18 april till Playstation 4, följt av andra plattformar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.