Night City Wire 3 nästa fredag – mer info om gäng i Cyberpunk 2077

Det tredje och sista nyhetssändningen om Cyberpunk 2077 sker den 18 september klockan 18:00. Night City Wire 3 kommer handla om gängen i spelet och de områden de verkar i, samt hur musiken i spelet kom till.

CD Projekt Red kom äntligen med tiden och datumet för deras tredje och sista nyhetssändning Night City Wire, fredag den 18 september klockan 18:00. Platsen är densammas som tidigare, på deras Twitchkanal. Utannonseringen kom via deras Twitter.

I denna sändning kommer vi få en rundtur i Night City och lära känna de gäng som regerar i stadens skuggor. Troligtvis kommer vi att se de områden gängen verkar i och hur deras makt artar sig i just de områdena. Förhoppningsvis lär vi oss även lite mer om hur gängen fungerar rent spelmekaniskt och hur du som spelare interagerar med dem.

Vill du läsa mer om Cyberpunk 2077? Ta en titt på allt vi vet om attribute, skills och perks.

Under Night City Wire 3 kommer vi även att få en inblick i hur musiken blev till i Cyberpunk 2077 och var och hur musiken får spelet att komma till liv. Till exempel genom de radiostationer som går att lyssna på. Kanske vi även lär oss något om eventuella radioprofiler eller pratprogram. Finns det någon motsvarighet till RIX MorronZoo? Vi känner redan till att Svenska Refused mantlar rollen som legendariska cyberpunkbandet Samurai, samt att Run the Jewels och Nina Kraviz medverkar på olika sätt.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.