Switch-varvet november: Aktuellt på Nintendo Switch eShop

Switchens eShop har fått en bit över hundra titlar bara i november. Med drygt 1200 titlar nu tillgängliga totalt börjar det kanske bli lite svårt att sovra bland detaljerna. Därför kommer här ett par tips, om du undrar vad pengarna ska gå till när julklapparna är inhandlade.

Switchens eShop har fått en bit över hundra titlar bara i november. Med drygt 1200 titlar nu tillgängliga totalt börjar det kanske bli lite svårt att sovra bland detaljerna. Därför kommer här ett par tips, om du undrar vad pengarna ska gå till när julklapparna är inhandlade.

Warframe

Samarbetsskjutaren Warframe blev tillgängligt så sent som den 20 för den rimliga prislappen gratis (det här börjar bra). Upp till fyra rymdninjor kan arbeta tillsammans för att ta ner fienden på jorden. Switch-porten tycks överlag ha blivit väl mottagen. Se dock till att ha ett minneskort redo – nedladdningen är på 12,4 gigabyte.

 

 


Swords & Sworcery

Superbrothers: Swords & Sworcery EP är precis lika udda på ytan som under den. Det är ett berättardrivet spel som konstant driver med spelarens förväntningar och gång på gång hoppar sicksack över den så kallade fjärde väggen. Ett peka-klicka-aktigt spel väl värt din tid och de 88 kronor det åberopar.

 

 


Secret Files: Tunguska

På tal om peka-klicka så släpptes Secret Files: Tunguska igår. Det är ett stämningsfullt och spännande äventyr utan alltför jobbiga pussel, vilket genren annars är känd för. Utgivarna Deep Silver utlovar även att uppföljarna ska behaga dyka upp inom kort. Lagom till dess hinner man gott genom den första delen. På eShopen är priset 150 kr. Något mer prisvärt än de 499 undertecknad gav för Wii-spelet när det begav sig.

 


ABZÛ

ABZÛ är med sin prislapp på 200 kronor det dyraste spelet på den här listan, men det är inte utan anledning. Den vackra världen under ytan visade sig vara en rejäl utmaning för utvecklarna att ta sig an, men resultatet talar verkligen för sig självt. Det ser helt fantastiskt ut. Som ett kärleksbarn mellan Journey och Endless Ocean (det där än så länge Wii-exklusiva dykarspelet från Konami).


Screencheat: Unplugged

Avslutningsvis ska jag slå ett slag för Screencheat: Unplugged. Var du precis som jag duktig på att ”skärmspeca” (häftigare ord för att tjuvtitta) under dödsmatcher i Goldeneye 007, Perfect Dark och många andra split-screen-skjutare förr om åren? Då kommer du att älska Screencheat! Här _måste_ du nämligen ta hjälp av denna teknik för att ens se motståndaren. Det är fruktansvärt roligt och en perfekt matchning med Switch som spelkonsol. Du lär få svårt att hitta mer skrattblandad frustration för dessa 120 kr.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.