Nintendo visar fler sätt du kan skapa och spela med Labo

Nintendo visar vad man mer kan göra med sina kartonger i den senaste trailern.

Förra månaden avslöjade Nintendo sitt senaste spel, experiment, eh, hobbybygge. Då visste vi inte riktigt hur vi skulle beskriva det. Vi vet nog ännu inte vad vi ska kalla Nintendo Labo annat än skoj. Nu har Nintendo släppt en ny trailer som skänker lite insikt i vad produkten innebär och presenterar en ny funktion som låter dig skapa egna interaktiva konstruktioner. Vi är fortfarande osäkra på hur vi ska beskriva Labo, men precis då som nu ser Labo bara fruktansvärt skoj ut. Ta en titt själva.

Se sedan detaljerade klipp på de olika utgåvorna av Nintendo Labo längre ner i artikeln.

Kartonggarage

Jag vill se ett band bestående bara av Toy-Con-instrument!

I dag avslöjar Nintendo en ny funktion i Labo: Toy-Con Garage. Denna avdelning av spelet vänder sig till de som vill skapa egna, unika konstruktioner med hjälp av Labo (3:00 i klippet). Genom att bestämma enkla händelseförlopp genom input- och output-kommandon kan du konstruera egna så kallade Toy-Con (namnet på de interaktiva kartongkonstruktionerna).

Nintendo uppmuntrar också Labo-entusiaster att dekorera sina kartonger, antingen med egna medel eller med det separata Customisation Set som släpps samtidigt med kartongspelen.

Nintendo Labo släpps i två utföranden. En utgåva med flera mindre byggen och ett som fokuserar på mechadräkten samt spelet som ser ut att vara Shigeru Miyamotos robotspel från E3 2014.

Toy-Con 1 Variety Kit

Denna utgåva av Nintendo Labo innehåller fem olika kartongmanicker att bygga, med tillhörande mjukvara som förvandlar pappret till interaktiva leksaker. Ett piano, fiskespö, hus, motorcykel och radiostyrd bil medföljer. Med pianot kan du spela in musik med spännande och roliga toner, så som katter; i huset bor en märklig varelse som du kan bli kompis med, eller helt enkelt bara jiddra med; bilen styrs med vibrationer från kontrollen och den infraröda sensorn visar dessutom en grov bild av körbanan.

Se på den senaste trailern för att lära dig med om utgåvan.

Toy-Con 2 Robot Kit

Som namned avslöjar innehåller det här paketet allt du behöver för att bygga en robotdräkt som du sedan använder för att styra din robot i det medföljande spelet. Anta olika utmaningar och uppgradera din robot med nya attacker och mixtra med bultarna för att ändra dess färg. Har din kompis också ett Robot Kit kan ni spela mot varandra i stridsläget för att avgöra vem av er som är den bästa robotföraren!

Se trailern för mer information om Robot Kit.

Nintendo Labo släpps exklusivt till Nintendo Switch den 27 april. Pris är i dagsläget ännu inte känt.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.