Ta chansen och tävla med din Labo-skapelse

Är du en hejare på att vika kartong och bygga egna Labo-kreationer? I så fall kommer här en unik möjlighet!

Sökandet efter Europas bästa Nintendo Labo-skapelser har precis börjat. Du kan vara med och tävla om fina priser i Nintendo Labo Creators Contest. Alla kan vara med och delta och har möjligheten att vinna fantastiska priser, inklusive en exklusiv specialutgåva av Nintendo Switch.

I tävlingen kan du skicka in bidrag i tre olika kategorier:

  • Ny skapelse (Creations): Har du en idé för en egen originell Toy-Con? Grabba tag i några kartongbitar, grotta ner dig i Toy-Con garage och se vart kreativiteten leder dig – the sky is the limit!
  • Dekoration & design (Customisations): Använd pennor, färger, klistermärken och annat du kan hitta, och visa oss din unikt anpassade Toy-Con design.
  • Barn (Kids): I den här kategorin kan barn upp till och med 12 år skicka in en egen helt nyskapad Toy-Con eller dekorerad i din egen design.

Sista datum för att skicka in bidrag är den 7 september 2018, så det gäller att skynda på! Här kan du läsa mer om tävlingen.

En jury bestående av anställda på Bergsala kommer att välja ut ett bidrag i varje kategori som går vidare till en Europafinal, där en gästjury utser en europeisk vinnare i varje kategori.

Vad kan jag vinna?

Europavinnaren i varje kategori vinner ett väldigt speciellt pris – en specialutgåva av Nintendo Switch med kartongutseende. Finalisterna i varje land vinner ett par Joy-Con i samma design.

 

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.