Nu är den öppna betan för Total War: Arena igång

Är du sugen på lite Total War: Arena? Nu kan du stilla din hunger något genom att spela den öppna betan som är live i skrivandets stund. Den legendariska spelserien gör nu debut som ett online competitive multiplayer-spel där spelare möts i lag om 10 mot 10. Vid sidan om de redan kända fraktionerna greker, romare och barbarer gör Karthago debut i serien. Helt nya enheter ser också dagens ljus i form av krigselefanter. Teamwok kommer att spela en stor roll och utan samarbete blir det svårt att vinna matcherna.

– Vi är stolta att kunna presenta frukten av vårt arbete för spelare över hela världen. Tillsammans med beta-testarna har vi skapat ett spel som är lätt att ta till sig för nya spelare samtidigt som det kommer att erbjuda en utmaning för veteraner som spelat i flera år, säger Evgeniy Shukin, Total War: Arena publishing director vid Wargaming Alliance.

Allt du åstadkommit i den öppna betan för Total War: Arena tar du sedan med dig in i den fulla versionen när spelet släpps senare i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.