Nu finns PlayLink-spelet Frantics tillgängligt

Idag släpps spelet Frantics till PlayLink – PlayStations kollektion av sociala spel, där du använder din smartphone som handkontroll. Frantics passar både familjer och vänner och innehåller mer än ett dussin olika spel som går ut på att med list manipulera och bedra sina medspelare.

I Frantics kan upp till fyra spelare tävla mot varandra i 15 olika minispel för att hålla spelvärden nöjd; en lurig räv som alltid är villig att justera reglerna för att skaka om förutsättningarna. Utöver minispelen innehåller Frantics även rävens bonusutmaningar. För att vinna handlar det mindre om att ha snabba reflexer och mer om att bedra och manipulera sina medspelare. Det skriver PlayStation i ett pressmeddelande.

Liksom i övriga PlayLink-spel interagerar spelarna i Frantics genom sin telefon. Skaka, luta och svep dig genom minispelen. Frantics uppmuntrar dig  tydligen också att fuska och kika på vad andra spelare gör på sina skärmar – men var på din vakt, för någon annan kan försöka göra detsamma.

Utöver en konsol är allt du behöver för att spela en smartphone och upp till tre vänner. Och åldern spelar ingen roll – spelet har översatts till svenska både i text och tal.

Spelet finns nu till salu för 179 kr i PlayStation Storel. Bara en av spelarna behöver köpa det, eftersom spelets app för smartphones är helt kostnadsfri.

Har du inte provat PlayLink tidigare kan vi också rekommendera det hysteriskt roliga That’s You! där det gäller att känna sina vänner bäst.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.