Nu kan du ändra ditt PSN ID – men det är inte gratis

Första ändringen kostnadsfri. Därefter blir det dyrt.

Skapade du ditt PSN ID i en tid då du inte riktgt hade hittat dig själv? Eller var valet av namn ett resultat av en blöt natt och en korkad vadslagning? I så fall har du säkerligen ångrat det sedan dess då det som bekant inte varit möjligt att byta Playstation Network-ID tidigare. Men nu meddelar Sony att det blir ändring på torpet.

I ett blogginlägg skriver Sony a det ny går att byta PSN ID via Playstation 4 samt PC. De skriver också att första ändringen är gratis, men att alla ändringar därefter kostar $9.99 eller $4.99 beroende på om du har Playstation Plus eller ej. Det kan också vara bra att veta att förändringen bara slår igenom i spel släppta efter 1 april 2018.

Så här byter du ditt PSN ID på PS4:

  • Steg 1: Från sitt PS4 gå till [Inställningar]
  • Steg 2: Välj [Kontohantering] > [Kontoinformation] > [Inställningar] > [Online ID]
  • Steg 3: Ange ditt nya Online ID eller välj från listan med förslag.
  • Step 4: Följ instruktionerna på skärmen för att bekräfta din ändring.

Vad tycker du?

5 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.