Byt identitet med Sony 2018

Efter oförskämt många timmar i Destiny har jag hunnit se tillräckligt många användarnamn. Många av dem får mig att fundera på vad som egentligen rörde sig i huvudet på de som heter “Brakuggla”, “Skinnhiss” och “majonnäsmannen”. Ja, det här är namn jag har sett när jag har spelat. Okej, den första är riktigt bra, men ni förstår vart jag är på väg med det här.

Om du är en av de som led av en ordentlig “brain fart” när du valde användarnamn när du skapade ert PSN-konto kommer nu en lösning. Shawn Layden, CEO på Sony Interactive Entertainment America har berättat att vi kommer få en chans att ändra våra användarnamn fr.o.m. tidigt nästa år.

Layden har inte gett några andra detaljer kring förändringar i PSN. Med tanke på hur spelindustrin och dess klimat ser ut idag känns det legitimt att hoppas på att det här inte kommer med en extrakostnad för spelare. Med tanke på att många redan betalar för en månatlig tillgång till Playstation Plus känns det lite overkill.

Blizzard har redan ett system för detta, där du får en “biljett” som låter dig byta namn vid varje köp av ett spel av dem. Detta kommer inte fungera om det ska vara kopplat till Playstation Plus, då det innebär att du kan byta användarnamn ungefär lika ofta som du byter underkläder. För att undvika att tjänsten kommer utnyttjas måste någon form av restriktion implementeras. Vad detta blir återstår att se, dock.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.