Nu kan du åter rädda liv när blåljussimulatorn Emergency gör comeback

Jag minns när jag som fjunig tonåring drömde om att bli brandman. Jag tränade min förmåga att hantera olyckor genom att spela strategispelet Emergency där jag fick dirigera blåljuspersonal genom en rad olika, mer eller mindre katastrofartade scenarion. Jag blev aldrig brandman, men jag minns spelsejourerna i pojkrummet som några av de bästa jag haft. Därför är det glädjande att berätta att studion sixteen tons entertainment nu gör en reboot på min gamla favorit.

I det nya Emergency tar spelarna åter rollen som en insatsledare. Under tidspress måste du besluta vilka avdelningar för nödsituationer som ska skickas ut på räddningsuppdragen. Oavsett om det handlar om att släcka bränder, rädda liv eller jaga brottslingar – i Emergency arbetar de olika avdelningarna hand i hand. Uppdragen är utformade för fyra spelare, men kan också slutföras i grupper om tre, två eller ensamma.

Emergency är nu tillgängligt på PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.