Dags att utse Europas snabbaste Mario Kart 8-förare

Kvalet till Europamästerskapet i Mario Kart 8 Deluxe kör igång nu på lördag den 19 augusti.

Nu letar Nintendo efter Europas bästa Mario Kart 8 Deluxe-spelare i det första Europamästerskapet i Mario Kart 8 Deluxe någonsin. Det hela drar igång med den första av tre kvalomgångar nu på lördag den 19 augusti. Europas 24 bästa spelare, åtta från varje omgång, kommer att göra upp i den direktsända finalen i Tyskland i början av oktober.

Vill du vara med?

För att delta i kvalet behöver du ett aktivt Nintendo Switch Online-medlemskap. Gå med i turneringen i spelet under den aktiva perioden genom att välja Online Play, Tournaments, Sök efter kod och ange den relevanta turneringskoden som du hittar nedan.

Kvalen hålls:

  • Lördag 19 augusti, kl 16:00 – 20:00, turneringskod 0980-1145-8091
  • Fredag 8 september, kl 17:00 – 21:00, turneringskod 3959-7481-4251
  • Söndag 17 september, kl 15:00 – 19:00, turneringskod 3626-8881-7707

Kvalificerade spelare går vidare till Nintendo European Championships 2023 den 7 och 8 oktober, som äger rum på VILCO i Bad Vilbel, Frankfurt am Main, Tyskland. Förutom Mario Kart 8 Deluxe är detta tvådagarsevent också kulmen på den paneuropeiska tävlingen i Splatoon 3, där Europas tolv bästa lag kommer att tävla i grupp- och utslagsspel och kämpa för att lyfta den eftertraktade pokalen.

Reglerna för Nintendo European Championships 2023 finns att läsa här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.