Nu kan du få chansen att testa Project xCloud

Har du hunnit spela igenom det mesta i din backlog och är i behov av något nytt att roa dig med? Då har Microsoft en lösning på ditt problem.

Idag kan du skriva upp dig för att vara med och testa den nya streamingtjänsten Project xCloud till Androidenheter. För närvarande finns cirka 50 Xbox-spel tillgängliga direkt via molnet utan att behöva vänta på att någon nedladdning ska slutföras.

Ta tillfället i akt att vara med och forma hur tjänsten utvecklas, samtidigt som du får några extra speltimmar under bältet.

Observera att vissa krav behöver uppfyllas för att du ska kunna registrera dig. Samt att det kan ta ett par dagar innan din inbjudan kommer. 

För att kunna medverka i testperioden krävs föjlande:

  • Ett Microsoftkonto tillsammans med en Xbox gamertag. Skapa en genom att klicka här
  • En Androidtelefon eller surfplatta med Android 6.0 eller senare, samt Bluetooth version 4.0.
  • En uppkoppling via Wifi eller din operatör som klarar 10Mbps.

Uppfyller du samtliga kriterier ovan, samt är intresserad av att medverka i utformningen av detta så kan du registrera dig genom att klicka här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.