Nu kan du förbeställa Valkyria Chronicles 4

Valkyria Chronicles 4 är visserligen inte riktigt redo för release ännu. Om du sitter och väntar med spänning på släppdatumet i höst kan du dock redan nu säkra ett exemplar. Seriens animekrig har sedan länge vunnit många fans med sin stil och presentation. I den kommande titeln kan man förvänta sig följande:

  • En ny berättelse som tar plats samtidigt som det första spelet i serien. Denna gången tar man dock kontroll över en helt ny grupp karaktärer för ett nytt perspektiv på ett bekant krig.
  • Den senaste versionen av deras stridssystem ”BLiTZ”. Utöver många fler alternativ till supports så finns det även en ny klass i formen av grenadier.
  • En unik grafisk stil inspirerad av vattenfärg vilken pressar deras spelmotor CANVAS till det yttersta.
  • Återkomsten av den nära legendariska kompositören Hitoshi Sakimoto. Utöver soundracket för orginalspelet så har han stått för mängder av emotionellt laddade verk spelvärlden över. Han är en mästare på att manipulera känslor med musik så förhoppningsvis ser vi detta även i Valkyria Chronicles 4.

Valkyria Chronicles 4 släpps till hösten för Nintendo Switch, Playstation 4 och Xbox One. Vill du läsa mer kan du vända dig till dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.