Nu kan du ladda ner spel till Xbox från CDON

CDON.com lanserar nu, som första nätbutik i Norden, digital nedladdning av spel till Microsoft spelkonsolerna Xbox One och Xbox 360, skriver nätbutiken i ett pressmeddelande.

Genom nätbutikens download-avdelning kan kunder nu på ett enkelt sätt köpa en aktiveringskod som de använder i sin Xbox för att ladda ner spel, expansioner eller prenumerationstjänster. Därmed kan CDON.com:s kunder välja mellan att köpa fysiska Xbox spel som levereras hem till brevlådan eller att köpa dem digitalt och spela dem direkt.

− Det är oerhört spännande att vi i samarbete med Microsoft nu blir den första nätbutiken i Norden som kan erbjuda våra spelkunder att köpa digitala varor för Xbox, kommenterar Magnus Fredin, VD på CDON.com.

Det återstår att se om kunderna nu väljer CDON framför exempelvis Xbox Live.

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. En fördel jag kan se med det här är att CDON kanske har fler betalningsalternativ (samt att man kan delbetala eller skjuta upp betalning om det är köp på faktura) än vad som finns på Xbox Live. En annan fördel är väl att sådana här sidor kan köra kampanjer som gör att man får erbjudanden om man handlar för en viss summa. Samma erbjudanden får man ju inte om man handlar direkt från Xbox Live.

    Jag tänker testa att köpa något tror jag.

    Svara
    • Det tycker jag du gör rätt i Simon! dela gärna med dig hur det gick.

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.