Nu kan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan skrämma slag på Switch-spelare också

Är du en av dem som ännu inte hunnit bekanta dig med The Dark Pictures Anthology: Man of Medan och dessutom har ett Switch? Då har du nu chansen att lära känna Supermassive Games gastkramande historia Man of Medan på Nintendos bärbara konsol.

I Man of Medan ger sig fyra vänner ut på en dyksemester till havs. Men när en storm drar in förvandlas deras resa snart till något mycket mer ondskefullt och skrämmande. Du tvingas utforska det hemsökta skeppet S.S. Ourang Medan och fasorna som lurar under däck. Tillägget Flooded och spelläget Curator’s Cut som finns tillgängliga från början.

Nykomlingar och fans av spelserien kan uppleva den skrämmande atmosfären i Man of Medan antingen ensamma eller med vänner, med onlinemultiplayer för delad berättelse med två spelare och offlinelägen för delad skärm med upp till 5 spelare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.