Nu kommer de första spelen till Apple TV

Apple TV har just lanserats i Sverige och redan ny börjar de första spelen trilla in till maskinen. Ett tidigt spel är Beat Sports som enligt egen utsago kombinerar nöjet med att träffa bollar med nöjet att träffa noter. Svinga, slå och sätt poäng i takt till musiken. Spelet  använder sig av den nya fjärrkontrollens rörelseteknik. 

Motståndet kommer långt, långt bortifrån – en musikalisk galax full av utomjordingar som är besatta av en sak – sport! Dessa varelser är dina lagkamrater och motståndare som utmanar dig i en mängd olika mini-spel baserade på välbekanta sporter som tennis, volleyboll, och golf.

Beat Sports är designat av Rock Band-skaparna Harmonix och utvecklat exklusivt för nya Apple TV. Du kan också hämta appen Beat Sports Remote på din iPhone eller iPod Touch för att låsa upp flerspelarläge

Musiken i spelet har komponerats av Harmonix och Masaya Matsuura, skaparen av PaRappa the Rapper. 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.