SteelSeries släpper handkontroll till Apple TV

Många frågade sig om Apple skulle ge sig in i konsolkriget i och med lanseringen av den senaste versionen av Apple TV. Nyheten att hårdvaruutvecklaren SteelSeries nu ger ut en handkontroll anpassad för Apple TV gör att många nu kliar sig i huvudet.

Kontrollen heter Nimbus och designen tycks vara en direkt rip off på handkontrollen till Xbox One. Den officiellt licenserade handkontrollen är kompatibel med både Apple TV och andra iOS-enheter som iPhone 5/6 och senaste generationens iPad. SteelSeries Nimbus kan redan användas till hundratals iOS-spel.

Nimbus är resultatet av vår enorma erfarenhet av spel och är ett lysande exempel på vår ideologi att utveckla teknologiskt avancerade produkter med modern och enkel design. Det är samtidigt den kombinationen som gör SteelSeries till den uppenbara partnern för Apple, som med sin nya Apple TV har inlett en ny era inom spelunderhållning, säger Dan Sønderskov, nordisk marknadschef hos SteelSeries.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.