Nu kommer ultralätta Roccat Score

Så gott som alla gamers vill ha bra ljudkvalité när de spelar. Tyvärr har ju många headsets en tendens att väga som mindre kylskåp, vilket inte är allt för bekvämt på nackmusklerna. Efter sin framgång med Aluma och Syva kommer därför Roccat med sin nya design för hörsnäckor med kraften av traditionella gaminglurar. Roccat Score dubblar effektivt sin ljudkvalité tack vare sin unika dual-driver design. Med sin 10mm-driver producerar den djupa basljud medan dess 6.8mm-dito istället satsar på återstående toner. Båda är tillverkade med neodymium-magneter av hög klass, så ingen har tummat på materialet. Den interna akustiska kammaren blandar de två kanalerna för balanserat ljud och oväsende i bakgrunden elimineras av förstklassig brusreducering.

Roccat Score väger försvinnande lite och med dess ställbara bygel passar de för alla öron. Den kommer dessutom med flera olika utbytningsbara kuddar för optimal passform. Dess mikrofon är kapabel till att ta upp hela röstspektrumet och kontroller för volym, mute etc. finns på en panel som är fastsatt på själva sladden. Det inkluderas även en PC-adapter, så Score fungerar lika bra till både PC och konsoller som det gör för mobiler och andra bärbara musikspelare.

Roccat Score finns tillgänlig nu, så är du ute efter ett ultraportabelt alternativ till ditt tunga headset kan detta vara något för dig.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.