Nvidias Project Shield testas av Polygon

[youtube id=”f7yEsc_Fqgs” width=”600″ height=”350″]

Jag har nyligen fått upp ögonen lite mer för Nvidias Project Shield som visades upp på CES-mässan. Den android-baserade handhållna konsolen med en kraftig Tegra-4 systemprocessor och ett Geforce GTX grafikkort klarar detta lilla monster av att trådlöst strömma spel från din PC. Den är till och med kompatibel med Steam`s Big Picture.

Project Shield är utrustad med en 5 tums skärm med ett format på 720p (1280×720 som upplösning med 291 dpi). Konsolen nästan ut som en vanlig Xbox 360 handkontroll med 2 stycken analoga spakar, en D-pad, ABXY-knappar tillsammans med 2 bumperknappar och 2 triggers på baksidan av kontrollen.

Project Shield innehåller även portar för HDMI-output, micro USB och microSD.

Nästa klipp visar hur bra strömmandet fungerar.
[youtube id=”H9nhod2bS5Y” width=”600″ height=”350″]

Project Shield planeras att släppas i USA och Kanada under andra kvartalet i år. Resten av världen får hålla ut ett tag till. Läs mer här.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.