Pac-Man Championship Edition DX nu på Windows Store

Vår hungriga vän är tillbaka!

Med betyget 93/100 av Metacritic och vinnare av IGN`s Editor`s Choice award är nu äntligen det populära Pac-Man Championship Edition tillgängligt på Windows Store för Windows 8 och Windows RT (mobila plattformar).

Med några nya spellägen, exempelvis Score Attack mode där spelaren måste samla så mycket poäng som möjligt innan tiden tar slut eller Time Trials mode där Pac-Man måste ta sig runt en viss bana i varje labyrint så fort som möjligt och allt detta samtidigt som du blir jagad av Blinky, Pinky, Inky och Clyde samt deras vänner.

Är du inte sugen på att inta den klassiska rollen som Pac-Man så kommer du säkert vara det efter videoklippet.

[youtube id=”r-esWexxwl4″ width=”600″ height=”350″]

Pac-Man Championship Edition DX är från idag tillgängligt på Windows Store för 8,49€ i Europa vilket motsvarar ungefär 70 Svenska kronor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.