Ny bana för golfspelet Shot Online

För alla golfälskare därute så kanske inte Shot Online är helt obekant. Spelet är ett traditionellt golfspel gjort modernt genom att vara massivt multiplayer online där spelare kan möta varandra och tävla.

Nu har golfbanan Sky 72 släppts till spelet, vilket är en replika av den verkliga banan som blev känd av den kvinnliga golfaren Michelle Wie. Både nya och äldre spelare kommer hitta utmaning i banan, som även kommer husa speciella evenemang, turneringar och freebies som anordnas av utvecklaren OnNet.

Kolla in den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.