Nu finns Diablo III ute till konsoler

Då har stunden äntligen kommit då Diablo III släppts till PS3 och 360, skräddarsytt för konsoler. Vid det här laget behöver spelet knappast någon presentation, men för den som sitter som ett frågetecekn så går spelet ut på att man är en badass snubbe som ska döda monster i en fantasyvärld.

Man kommer kunna spela fyra spelare både lokalt och online, interfacet kommer vara anpassat till handkontroller komplett med en ny ”dynamisk” kamera, och resten av spelet kommer vara i grund och botten detsamma som sin storebror till PC. Vad väntar du på? Iväg till affären!

Läs mer på den officiella hemsidan.

[youtube id=”F5hefB6CERg” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.