Ny Destiny trailer tar oss till Mars

I min förhandstitt skrev jag att månen var den absolut vackraste miljön i Destiny. Det var i betan. När jag nu tittar på den här trailern smälter nästan mitt hjärta. Mars är vacker. Och fullständigt livsfarlig.

Civilisationerna från guldåldern byggde en massiv metropol i planetens röda sand, men vad som återstår i ruinerna är det inget som vet. Den lilla kunskap som återstår om Mars kan mycket väl bara vara myter.

Destiny släpps den 9 september till Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One. Förhandsboka om du inte redan har gjort det, risken finns att spelet blir slutsålt.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.