Iron Bananaaaa tillbaka – nu med en pulse rifle

Destiny_20140909203018

Destinys svåraste och mest frustrerande pvp-läge Trials of Osiris är något som jag kämpat med sedan releasen av House of Wolves – utan någon framgång. Det var därför en positiv överraskning när Bungie meddelade att Iron Banner var på väg tillbaka. Jämfört med Trials är Banner en promenad i parken och jag ser mycket fram emot att tävla i ett läge där ett litet misstag inte är ödesdigert.

Den här gången säljer Lord Saladin handskar, kroppsskydd, maskingevär och – för första gången – pulse riflet Skorri’s Revenge.

Håll koll på vårt Twitterkonto @VarvatSe i eftermiddag för mer information om utrustningens stats samt veckans Nightfall.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.