Ny Dishonored Gameplay-video

[youtube id=”bKnqBSgxZec&” width=”600″ height=”350″]

Arkande Studios, skaparna bakom såväl Arx Fatalis som Dark Messiah, har nu släppt en ny förhandstitt på deras kommande spel Dishonored. Spelet är i stora drag ett smygspel med tungt fokus att hålla sig gömd ”så länge som möjligt”. Designen är en kombination mellan sekelskiftet från år 1800 till 1900 och inslag av såväl fantasy som science fiction (vilket framgår i videon). Gameplayet påminner på många sätt om Dark Messiah med större fokus på smygande än action och interaktion med fysikmotorn.

Spelet kommer att handla om en stad där en förtryckande regering använder en ny pest som ursäkt för att behandla folk som de vill. Huvudpersonen heter Corvo Atano och har tagit sig an uppgiften att kräva hämnd efter att felaktigt ha blivit felaktigt anklagad för mordet på kejsarinnan. Till sin hjälp råkar han ha en arsenal av magier och ett sinne för smygande och lönnmördande. Spelet låter faktiskt riktigt lovande, och smyggenren har inte precis bubblat av nya titlar på senaste tid.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.