Demoversionen till NHL 13 ute nu

EA Sports meddelade idag att demoversionen av NHL 13 nu finns tillgängligt för nedladdning via Xbox LIVE och PlayStation Network . Demoversionen ger tillgång till fyra olika spellägen – Play Now, NHL Moments Live, Hockey Ultimate Team (HUT) och Free Skate – samt en chans att samla upp till tre HUT-paket som kan användas i den färdiga versionen av NHL 13. Demot finns tillgängligt till och med den 18 september. NHL 13 börjar säljas i Sverige den 13 september, 2012.

Det här är ett stort år för EA Sports NHL-serie och vi känner att vi levererar omfattande gameplay-innovationer som kommer att förändra på vilket sätt du spelar, samt helt nya upplevelser som för samman hockey-fansen med sina vänner och den verkliga hockeyvärlden. Det känns mycket spännande att äntligen kunna sätta NHL13-demot i händerna på våra fans.

Sean Ramjagsingh, NHL 13 Line Producer, EA SPORTS.

Demoversionen av NHL 13 innehåller:

Play Now – I Play Now-läget kan du välja på att spela som 2012 års Stanley Cup-mästare Los Angeles Kings eller deras finalmotståndare New Jersey Devils i en spännande och avgörande tredje period. Perioden startar med en slumpmässig aktuell ställning varje gång du spelar. Du kan även uppleva den helt nya True Broadcast-kameran som levererar en mycket realistisk ”hockeysändning” med en kamera som hela tiden rör sig och zoomar in för att fånga varje viktigt ögonblick.

NHL Moments Live – Det helt nya NHL Moments Live-läget ger dig en chans att återuppleva och förändra några av de mest spännande ögonblicken från dagens NHL. I demoversionen kan du återuppleva den dramatiska sudden death-drabbningen från match fem i 2012 års Western Conference-finalen mellan Los Angeles Kings och Phoenix Coyotes. Det hela introduceras via en film hämtad från den verkliga matchen och som ger dig rätt känsla innan nedsläpp. Om du klarar av utmaningen kommer du att belönas med ett HUT-paket som kan användas i det färdiga spelet.

Hockey Ultimate Team – Skapa ett fantasilag utan gränser och bygg upp, led och spela med det i Hockey Ultimate Team. HUT-funktionen i NHL 13 är den mest omfattande genom tiderna med helt ny look, förbättrat belöningssystem och ett nytt dynamiskt innehåll som släpps redan innan release. Lås upp ditt startpaket och spela i en turnering. Om du besegrar Team USA och vinner turneringen kommer du att belönas med ett uppgraderat HUT-paket som du kan använda i den färdiga versionen av NHL 13.

Free Skate – I Free Skate kan du slipa på dina färdigheter i en komplett hockeymiljö där du ställs mot en målvakt – utan regler och begränsningar.

Bjud in en kompis – Bjud in en kompis att ladda ner demoversionen och få ett HUT-paket som du kan använda i den färdiga versionen av NHL 13. I demoversionen kan du även se GM Connected-trailern och instruktionsfilmen för True Performance Skating.

Med den nya funktionen True Performance Skating, som stöds av det nya och innovativa A.I. systemet EA SPORTS Hockey I.Q., levererar NHL 13 ett uppdaterat gameplay som fångar farten, kreativiteten och taktiken i dagens NHL-hockey. Dessutom kommer NHL 13:s nya spellägen GM Connected och NHL Moments Live att leverera nya upplevelser som för samman hockeyfansen med sina kompisar, och med den verkliga hockeyvärlden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.