Ny dramatisk trailer för Injustice 2

Warner Bros. Interactive Entertainment och DC Entertainment har gått ut med en ny trailer till Injustice 2, som låter strålkastaren falla på den eskalerande konflikt som har uppstått mellan Batmans motståndsrörelse och Stålmannens regim. Spelare kommer få ta del av vår läderlapp och hans osannolika följare då de möter enorma hot från alla håll i ”Shattered Alliances Part 2”.

Injustice 2 innehåller en imponerande rollista av DC-karaktärer, både hjältar och skurkar, och låter spelare bygga och uppgradera sina favoritkaraktärer till deras ultimata version. Spelet är utvecklat av de prisbelönta NetherRealm Studios och släpps till PlayStation 4 och Xbox One den 19:e Maj.

För mer information, besök den officiella hemsidan för spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.