Firestorm sätter eld på Injustice 2

Firestorm är knappast den mest kända karaktären ur DC’s galleri med superhjältar, men även om Batman och Superman tenderar att sno allt rampljus så har denna levande kärnreaktor mer än nog med slagkraft för att berättiga sin plats i NetherRealm’s uppföljare till 2013’s fantastiska fightingspel Injustice: Gods Among Us. I spelet kommer Firestorm satsa mycket på att attackera från avstånd med eld i alla dess former, tillsammans med en passiv förmåga som förändrar både hans utseende och attacker allt eftersom att han bygger upp värme.

Injustice 2 släpps den 17’e Maj till Playstation 4 och Xbox One, med en mobil variant till iOS och Android.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.