Vad vi har att vänta oss i Overwatch Uprising

Som många av er vet har Blizzard släppt deras senaste event i Overwatch – Uprising.

Efter en massa strul med servrar lyckades vi äntligen ta oss in runt tolvtiden på natten. Men trots tidpunkten har vi tagit oss en titt på allt Uprising erbjuder. Vi har tittat på skins och det nya arkadläget där vi går tillbaka till PvE.
Jag (Nakadai) nattsuddade lite för att få ihop en liten video till er, för att visa upp allt godis som väntar på oss!

PvE gör comeback i Uprising

Overwatch har ett huvudsakligt fokus på PvP är det skönt att se variation i det med Uprising, precis som det tidigare Junkenstein’s Revenge.
Uprising utspelar sig sju år tidigare, då Tracer fortfarande var ny i Overwatch. Om en lyssnar på de olika dialogerna kan ni höra klassiskt banter, där Reinhardt retas lite oskyldigt med Tracer och liknande. I Uprising tar du antingen rollen som Reinhardt, Mercy, Torbjörn eller Tracer. Du kan även välja att spela med vilken hjälte du vill under spelläget Uprising (All Heroes). Båda två är ordentligt underhållande och jag rekommenderar verkligen att ni provar på det med några vänner.

Personligen hoppas jag verkligen på att de behåller Uprising som ett spelläge i arkaden. Dels är det tidlöst då det binder samman berättelsen bakom Overwatch så väl, utan att vara relaterat till en särskild högtid, men även för att det är ett superbt spelläge, där spelare får chansen att ta en paus från PvP:andet och fokusera på rent samarbete. Till skillnad från Junkenstein’s Revenge – som f.ö. var en storhit – är det här en mycket längre bana, som erbjuder en mycket bredare variation, samt ett episkt återberättande av stora händelser som förändrat nutiden. Det känns mer som en officiell del i berättelsen, inte en roligt högtidsspecial. En större och bättre version av Junkenstein’s Revenge, helt enkelt

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.