Ny video för Dungeonland!

[youtube id=”W3IUqC15XyU” width=”600″ height=”350″]

Dungeonland är ett nytt äventyrs-actionspel från Paradox och Critical Studio, som går ut på att tre spelare måste samarbeta för att överleva ett besök till en äventyrs-nöjespark. En fjärde spelare kämpar dock emot dessa tre spelare genom att styra nöjesparken och skicka horder av monster mot dem. Till råga på det så kan han även lägga ut fällor, fula knep och överösa dem med förolämpningar.

I den här videon berättar speldesigner Mark Venturelli om hur man spelar spelet, vilka faror och talanger som man måste ta hänsyn till och hur man överlever i spelet. Det ser väldigt cartoony ut, men också väldigt roligt! Enligt Venturelli så var studion helt paffa över att ingen har skapat ett sådant här spel innan, vilket är en del av anledningen till varför de ville utveckla Dungeonland.

Redan nu kan man skriva upp sig på betan. Absolut värt en titt!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.