ROCCAT slår sig ihop med PR Nordic

Några här kanske här hört talas om den tyska hårdvarutillverkare ROCCAT, bäst känd för sina professionella spelutrustning som datormöss, tangentbord och hörlurar. Nu kommer ROCCAT att slå sig ihop med PR Nordic som kommer att sköta alla svenska beställningar från företaget i fortsättningen. Enligt ROCCAT är detta är utmärkt tillfälle för att stärka relationen med de nordiska länderna.

ROCCAT stöttar redan evenemang som DreamHack och Copenhagen Games och nu vill de ta nästa steg i Skandinavien. ”Med högkvalitetsprodukter för den professionella spelmarknaden så fortsätter ROCCAT att tänja på gränserna”, säger PR Nordics grundare Peter Jakobsen. ”Vi ser ROCCAT som en spännande partner och ser fram emot att backa upp deras produktlinje i nordisk media.”

Detta kanske kan betyda att vi kommer få se fler roliga prylar i teknikbutiker under 2013? Eller kanske fler spännande tävlingar på spelevenemang? I vilket fall så låter det som ett lovande och positivt samarbete.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.