Ny video från Square Enix om nästa Final Fantasy

[youtube id=”jrt1Il8B2PI” width=”600″ height=”350″]

Här är den andra delen av tre utvecklarvideos som går bakom kulisserna på Lightning Returns: Final Fantsy XIII där det snackas en del om spelets hjältinna och hennes garderob.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII kommer till Xbox 360 och Playstation 3 den 14 februari 2014.

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. Det är verkligen coolt hur kreativa de kan vara när det kommer till att skapa 😀 Dock tycker jag Lightning är en väldigt tråkig karaktär, så för mig är det i princip slöseri på resurser, då karaktärerna och deras personligheter är extremt viktiga för spelkänslan.

    Svara
    • Lightning är ganska platt det håller jag med om. Men jag tycker det är bra att de har en stark kvinna i huvudrollen. Det är dock trist att majoriteten av hennes kläder är….lätta.

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.