FFXIV: A Realm Reborn beta öppnar den 22 februari 2014

Det häftiga med Final Fantasy XIV: A Realm Reborn är att man kommer kunna hoppa över från PS4 till PS3 och fortfarande spela på sitt egna konto. Man blir alltid lite imponerad av cross-platform kompatibilitet när det väl dyker upp i spelvärlden.

Nu har Square Enix gått ut med information om att betan för spelet kommer öppna den 22 februari 2014, vilket bör noteras endast gäller för PS4-versionen. Även värt att notera är att den som har PS3-versionen av spelet inte kommer behöva köpa om det till PS4, och man kommer kunna föra över sin karaktärsdata mellan konsolerna smärtfritt.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn släpptes till PS3 och PC den 27 augusti, och PS4 versionen har ett obestämt releasedatum någon gång under 2014.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.