FFXIV: A Realm Reborn beta öppnar den 22 februari 2014

Det häftiga med Final Fantasy XIV: A Realm Reborn är att man kommer kunna hoppa över från PS4 till PS3 och fortfarande spela på sitt egna konto. Man blir alltid lite imponerad av cross-platform kompatibilitet när det väl dyker upp i spelvärlden.

Nu har Square Enix gått ut med information om att betan för spelet kommer öppna den 22 februari 2014, vilket bör noteras endast gäller för PS4-versionen. Även värt att notera är att den som har PS3-versionen av spelet inte kommer behöva köpa om det till PS4, och man kommer kunna föra över sin karaktärsdata mellan konsolerna smärtfritt.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn släpptes till PS3 och PC den 27 augusti, och PS4 versionen har ett obestämt releasedatum någon gång under 2014.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.