Nya Cooking Mama och Gardening Mama kommer i mars

Den sjätte mars är Mama tillbaka i två spel, Cooking Mama: Bon Appétit! och Gardening Mama: Forest Friends. Båda spelen släpps till Nintendo 3DS och 2DS, både i butik och på Nintendo eShop.

I Cooking Mama: Bon Appétit! Är det du som ska laga maten, med Mama som rådgivare. Det gäller att finslipa recepten och låsa upp nya. Det här är ett spel som testar din begåvning när det gäller matlagning. För alla som är intresserade av mat och vill vidga sina kulinariska vyer. Det finns över 60 recept i spelet. Dessutom finns det gott om minispel som bland annat testar dina kunskaper och dina reflexer.

I Gardening Mama: Forest Friends har du tillgång till en rad trädgårdsverktyg. Du kommer också ha över 50 olika typer av plantor så att du kan skapa din drömträdgård. Tillsammans med expertisen från Mama börjar du med en tom, obeväxt yta. Utöver grundspelet så finns här också roliga minispel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.