Nya kartor till Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II utökas nu med ett nytt kartpaket. Playstation 3- och PC-spelare kan, från och med i går, njuta av fyra nya multiplayer-banor och lite zombie-action. Och det är väl det sistnämnda som är den kittlande nyheten.

Skådespelare kända från maffia-filmer gör entré. Ray Liotta, Michael Madsen, Chazz Palminteri och Joe Pantoliano lånar ut sina röster till Black Ops II. Varför? De fyras karaktärer sitter fängslade i Alcatraz-fängelset, i spelläget som kallas ”Mob of the Dead”. Snart inser de att deras minsta problem är att de är inlåsta i fängelset (jag skulle gissa att zombies är deras största problem). För att överleva måste du ta dig ut ur fängelset.

Kartpaketet då. En övergiven musikfestival i London, en modern japansk by, ett futuristiskt mega-höghusi Indien och en ny version av ”Firing Range”, från föregångaren, Black Ops är de nya platserna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.