Nya lurar från Sennheiser

Sennheiser levererar sitt nya, trådlösa headset GSP 370. Det har en low-latency och utan trasslande kablar får vi ett bekvämt och fritt headset med upp till 100 timmar aktiv tid per laddning. Med en låg fördröjning (nästintill ingen alls) kommer det väl till pass i spel som kräver snabba reflexer och beslut. Med sin USB är det kompatibelt till PC, Mac och PlayStation 4.

Sennheiser Gaming Suite låter spelare ställa in ljudet efter behag på PC. Kåporna följer samma design som det prisbelönta GSP 300. Med en integrerad, digital ljudprocessor ger det ljudbilden en tydlig basupplevelse. och akustisk tydlighet. PC-användare kommer kunna ta del av olika surroundlägen, en equalizer, mikrofonalternativ, och ready-to-use presets för olika genrer och tillfällen. Om spelare hellre har det på ett särskilt sätt kan de justera ljudet själva också.

Som tidigare headsets från Sennheiser har GSP 370 en noise-canceller i mikrofonen, som ger ett tydligare ljud, utan distraktioner från omgivningen. Om en vill stänga av ljudet på mikrofonen är det bara att vrida upp armen med mikrofonen. Spelvolymen är synkroniserad till Windowskontrollen och kan ändras direkt via ett volymhjul på ena kåpan.

Batteritiden varar upp till 100 timmar. Laddningen sker via en inkluderad micro USB-kabel och kan användas medan en spelar. GSP 370 är även designad med ett starkt fokus på komfort. Den delade huvudkudden lättar på trycket över huvudet och har memory foam i kåporna. Detta ger ökad komfort och bättre ljudisolation. En särskild led i kåporna låter dem anpassa sig efter varje användare och formar sig efter varje individuell ansiktsform. Detta gör att det blir behagligt även under längre spelsessioner.

Sennheiser GSP 370 finns tillgänglig på webbshopen, med en prislapp runt 2000 kronor. Vid beställning av GSP 370 får köpare även GSA 50 headset hanger gratis, som annars kostar strax under 400 kronor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.