Nya vapen och fiender i Gears of War 4

Nu droppar ytterligare information från Microsofts kommande storsatsning Gears of War 4. Den här gången får vi veta mer om spelets fiender och vapen som våra protagonister kommer få möta. Utöver det traditionella motorsågsgeväret finns numera möjligheten att utföra en avrättningsattack med en jaktkniv och öva lite prickskytte med hjälp av en sågklinga som spottar ut dödliga metallblad. Av fienderna att döma ser designen lite annorlunda ut med fokus på fysiska närstrider istället för distanserade eldstrider. Med andra ord är allt upplagt för en ny våldsfest av gigantiska proportioner.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.