Akira Tago och Eric Medalle har omkommit.

Den ena en stor inspirationskälla till det populära Professor Layton, den andra en talangfull designer på The Pokémon Company.

Akira Tago var en psykolog och författare av de välkända pusselböckerna Atama no Taisō. Tagos verk inspirerade utvecklarna på Level-5 och har rekryterades för att designa Professor Laytons pussel. Enligt arbetarna på Level-5 var han en otrolig tänkare och en snäll person som gjorde dem alla glada. Akira Tago gick bort den 6 mars, han blev 90 år gammal.

eric medalle

Eric Medalle, foto: bulbapedia

Eric Medalle, 42, däremot, var ute och körde bil med sin dotter i söndags när en plötslig vind välte ett träd över bilen. Dottern överlevde med mindre skador, men Eric omkom i olyckan. Eric Medalle var en designer på The Pokémon Company där han formgav logotyperna till flera Pokémonspel på Nintendo 3DS.

Varvats tankar är med de sörjande.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.