Nya Vulcan-hjältar i Star Trek spelet

Den 26 april återförenas besättningen på USS Enterprise för ett helt nytt och fantastiskt Star Trek äventyr – och tillsammans med Kirk, Spock, Bones, Scotty, Uhura, Chekov och Sulu kommer två nya karaktärer att göra sina första framträdanden i Star Trek universumet

När spelet börjar blir Kirk och Spock inkallade till ett räddningsteam för att rädda en mystisk rymdstation som är på väg mot en katastrof. Vid deras ankomst möter Kirk och Spock  en kvinnlig Vulcan vetenskapsman vid namn T’Mar, som spelar en framträdande roll i den actionfyllda resa som väntar.

Som berättelsen fortskrider följer T’Mar med Kirk och Spock när de reser till New Vulcan, en planet som kretsar kring en binär stjärna och koloniserades av Vulcans efter förstörelsen av deras hemvärld. Där hittar de Surok – en stor Vulcan ledare och som ensam överlevare efter en attack från de hänsynslösa Gorn.  Surok visar sig vara en av Spocks barndomsmentorer och även T’Mars far.

Under hela historien har både T’Mar och Surok stora nyckelroller och hjälper Kirk och Spock att avslöja mer om de brutala attackerna som Gorn har varit delaktiga i hela galaxen. De visar också att Gorn har stulit en mystisk maskin som kallas Helios Device vars funktioner skulle kunna bli katastrofala  i händerna på en fiende så hänsynslös som Gorn.

Spelet släpps alltså den 26 april till PC, Xbox 360 och PlayStation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.