Visceral Games Presenterar Dead Space 3 Awakened

Visceral Games och Electronic Arts meddelade idag att Dead Space-världen fortsätter att expandera när hjälten Isaac Clark tar sig an nya demoner från yttre rymden …och sin egen hjärna. Från och med idag finns Dead Space 3 Awakened tillgängligt till PC, Xbox 360 och PlayStation 3. Ett digitalt innehållspaket till Dead Space 3 som kan spelas både i singleplayer- och CoOp-läge.

I Dead Space 3 Awakened kommer spelarna att få uppleva spelseriens mörkaste kapitel i en berättelse som fungerar som en förlängning av Dead Space 3- sagan. Awakened börjar där Dead Space 3 slutade och äventyret fortsätter för Isaac och Carver som har lämnats för döda på den övergivna planeten Tau Volantis. De två måste nu fly från planeten, reparera Terra Nova och hitta en väg tillbaka till Jorden.Men det finns ett problem – blodtörstiga Necromorpher som fortsätter att attackera.

Tilliten mellan de två hjältarna hotas ytterligare genom att Isaac drabbas av galenskap. Plågad av bilder av unitologisterna tar galenskapen ett strupgrepp och de två överlevarna inser att de inte längre kan lita på varandra. Osäkra på vad som är verklighet och vad som är en hallucination kämpar sig Isaac och Carver genom pulshöjande strider och skräck medan de försöker få rätsida på vad som egentligen håller på att hända.

Så ladda vapnen och ge er ut i den kalla rymdkylan igen!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.