Nyheterna i NHL 13 avslöjade

För ett tag sedan så släppte EA Sports en video som hinatde om att NHL 13 skulle innehålla en nyhet som var den största revolutionen för spelserien sedan ”stick skill” infördes i NHL 07. Idag har man avslöjat att det handlar om ”true performance skating”, som är en mer verklighetstrogen skridskoåkning med över 1000 nya rörelser. Man lanserar även ett nyt AI-system som låter alla spelare på isen reagera på allt som händer, inte bara i spelarens omedelbara närhet.

Dessutom kan karrärsläget Be a GM för första gången spelas online eller mot vänner. Till på köpet skall du kunna styra hela din karriär via en mobilapp som lanseras i samband med releasen av NHL 13. Man har också infört ” NHL moments live” som kommer att låta spelaren återuppleva händelser från det riktiga NHL.

Det låter onekligen väldigt lovande och det återstår bara att se om EA Sports håller vad man utlovar. När jag var liten så satt jag och frågade mig själv hur lång tid det skulle ta innan man inte kunde se någon skillnad på tv-spel och verkligheten. Vi närmar oss den dagen med stormsteg. NHL 13 släpps i Sverige under september.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.