Rykte: Ny modell av Wii U-kontroller?

E3 är på intågande. Vi vet väl alla vad det betyder? Jo, att rykten kommer att flyga åt alla håll och kanter innan de stora spelföretagen kommer och visar upp vad de har planerat inför framtiden. Idag flög ett Twitter-meddelande förbi på webben där en bild av en mystisk Wii U-kontroller visades upp, som inte riktigt ser likadan ut som den officiella varianten. Möjligheten finns att detta är en tidigt prototyp, eller för all del slutversionen som kommer att följa med konsollen. Vem vet? Spekulationerna har flugit över internet och Nintendo vägrar svara på några frågor om det. E3 kan inte komma snabbt nog.
Källa: Joystiq

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.