Nytt från Ubisoft – For Honor

Ubisoft har presenterat en ny IP-titlel. Den här gången ta utvecklaren med oss på en resa till medeltiden, då krig utkämpades med svärd, katapulter, pil och båge. For Honor heter spelet som beskrivs som en blandning av strategi och action. Det finns tre sidor att välja mellan – Knights, Vikings och Samurais, alla med olika unika egenskaper.

For Honor bjuder som brukligt både på en gedigen singel-kampanj men också täta strider som utkämpas mot andra spelare online. Enligt utvecklarna själva har man strävat efter att få spelaren att känna samma känslor som en krigare skulle känna på slagfältet. Hur man lyckas återstår att se.

Spelet är under utveckling och inget släppdatum är satt ännu.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.