Nytt partnerskap tar spelaren ännu närmare golfen i EA Sports PGA TOUR

Ikoniska spelare och riktiga instruktörer skall göra EA Sports nästa golfspel ännu mer attraktivt.

Just nu pågår PGA-mästerskapen på The Ocean Course vid Kiawah Island Golf Resort och det kan tyckas vara ett utmärkt tillfälle för EA Sports att presenter sitt kommande golfspel och det nya partnerskapet med PGA Tour. Det var ett tag sedan EA Sports gav ut ett golfspel. För att vara mer exakt var det sex år sedan EA Sports svingade klubborna senast. Men nu är det åter igen dags att damma av bagen och snöra på sig golfskorna.

EA Sports PGA TOUR släpps nästa vår och kommer bland annat att bjuda på alla fyra, stora majortävlingar: the Masters Tournament, PGA Championship, U.S. Open Championship, och The Open Championship. Spelare kan dessutom spela flera av de övriga stora tävlingarna på touren samtidigt som de avancerar i sin karriär. EA Sports har ingått ett partnerskap med PGA of America vilket innebär en ännu bättre upplevelse av tävlingen PGA Championship och årets bana Kiawah Island samt nästa års spelplats Southern Hills Country Club.

Spelet kommer dessutom att erbjuda golflektioner inspirerade av PGA Education och Player Development Departments vilka kan komma till nytta både på den virtuella golfbanan och i verkliga livet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.